Skip to content

Theater

“Het talent voor acteren is het talent voor luisteren”

Ik heb ruim 30 jaar acteer ervaring

theater marco koot

Theater

Ik heb in diverse theaterproducties gespeeld in het genre Komedie, Klucht, Tragedie Tragikomedie en Thriller in semi-professionele en professionele theaterproducties.

In 2017 heb ik met een goed resultaat een masterclass acteren afgerond bij National Theatre in Londen.

In 2009 heb ik mijn eerste solo voorstelling ‘Mamma ik ben geen klein kind meer’ gespeeld. Een tragikomedie die voor mij speciaal is geschreven en was door mijzelf geproduceerd. Ik heb deze productie in diverse kleine zalen in de Randstad gespeeld.

Ook heb ik in diverse professionele theaterproducties gespeeld, waaronder “Mooi weer vandaag”, met Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter.
In de theaterproductie “Genoeg over jou” heb ik gespeeld met Ingeborg Elsevier, Annick Boer en Peter Tuinman.
Deze producties werden verzorgd door Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam.

Tevens heb ik in 2018 in een tweedelige televisieserie gespeeld ‘De Kunst Politie’ voor TV Tokyo.

Voor mij is acteren niet alleen een passie, maar ook professionaliteit, geloofwaardigheid en vernieuwing. Deze zijn voor mij de belangrijkste aspecten binnen het maken van theatervoorstellingen.
Voor mij bestaan er geen grote of kleine rollen. Ik spreek altijd over dragende en meedragende rollen. Het publiek is je onvoorspelbare tegenspeler. Hun reacties zijn steeds voelbaar en hoorbaar. Dat is voor mij als acteur een groot goed!

Theater is voor elke acteur de thuisbasis.
Niets is mooier en fijner om voor publiek te spelen!

theater marco koot